Browsing Tag

Haxh cilësor dhe ekskluziv

Haxh cilësor dhe ekskluziv

Intervistë e Reis-ul Ulemasë, H. Sulejman ef. Rexhepi për gazetën ZAMAN Zaman: Na thoni diçka në lidhje me përgatitjet e haxhit 2011 dhe sa kandidat për haxhilerë ka nga Maqedonia këtë vit? Reis ul Ulema: Në emër të Allahut Mëshiruesit…