Browsing Tag

Hapje solemne e xhamisë së re në Luboten

Hapje solemne e xhamisë së re në Luboten

Më 19.07.2012 ( e enjte) në f. Luboten të Shkupit u bë inaugurimi i xhamisë së re e cila njëherit u hap në prag të muajit të bekuar të Ramazanit.  Pas një pune dhe angazhimi të madhë nga Muftinia e BFI- Shkup, këshillit të xhamisë dhe…