Browsing Tag

Hapet xhamia e re në Cërnilisht

Hapet xhamia e re në Cërnilisht

Në prani të një numri të madh të besimtarëve mysliman u lëshua në përdorim xhamia e re në fshatin Cërnilisht të komunës së Prilepit. Dihet se xhamia në gjithë historikun e saj ka luajtur një rol të rëndësishëm në jetën e besimtarit dhe…