Browsing Tag

Grafite antiislame në muret e xhamisë Isakije

Grafite antiislame në muret e xhamisë Isakije

Mbrëmjen e 30-31 Janarit 2012 nga personave të paidentifikuar ishin të shkrujatur dhe përdhosur muret e xhamisë Isakije, gjegjësisht të shkrujtura me grafite tani më të njohura antiislame dhe antishqiptare: Vdekje për shqiptarët dhe kryqe…