Browsing Tag

FSHI

FSHI, 15 vjet vatër arsimi dhe edukimi

“Falë vullnetit të mirë të strukturave udhëheqëse dhe investimeve të ndryshme të BFI-së, ka bërë që FSHI-ja e këtij viti të mos i ngjajë vitit të kaluar. Falë punës së palodhshme kolektive të të gjitha strukturave, Fakulteti i Shkencave…