Browsing Tag

Flijojmë për hir të Allahut (xh. sh.)

Flijojmë për hir të Allahut (xh. sh.)

Mesazhi i Reis-ul-Ulemasë h. Sulejman ef. Rexhepi me rastin e festës së Kurban-Bajramit 2011 Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëplotit. “Ne vërtet të dhamë ty shumë të mira. Andaj, bëj namaz dhe ther kurban për Zotin tënd!” (El…