Browsing Tag

Fjala e Reis ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi

Fjala e Reis ul Ulema Sulejman ef. Rexhepi

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Falënderimi i plotë i takon Allahut Fuqiplotë, shpërblimi i fundit u takon atyre që e besojnë Allahun dhe i frigohen vetëm Atij, ndërsa hidhërimi, sanksionimi dhe armiqësia e Zotit i takon katëgorisë së…