Browsing Tag

Filluan punimet në xhamin Hajdar Kadi- Manastir

Filluan punimet në xhamin Hajdar Kadi- Manastir

Më 18 mars 2013, Myftiu i Manastirit, Pllum ef. Veliu i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe ekipin realizues të projektit për xhaminë Hajdar Kadi filluan punimeve që kanë të bëjnë me projektin për restaurimin e këtij objekti fetar…