Browsing Tag

Fillon restaurimi i xhamisë Is’hakije në Manastir

Fillon restaurimi i xhamisë Is’hakije në Manastir

Më 13. 12. 2012 ( e Enjte), në selin e Bashkësisë Fetare Islame– Shkup, u nënshkrua marrveshje për restaurim të objekteve të kulturës Islame të xhamisë Is’hakije në Manastir dhe xhamis në Radanje- Shtip. Kjo marrveshje u nënshkrua në mes të…