Browsing Tag

Fetë ftojnë në paqe universale

Fetë ftojnë në paqe universale

Në Pejë të Kosovës më 24 maj 2013 u mbajt Konferencë ndërkombëtare me temë: "Feja dhe pajtimi: Cila është e ardhmja e dialogut ndërfetar?” Në këtë konferencë morrën pjesë kryetarja e shtetit të Kosovës, Presidente, znj. Atifete Jahjaga,…