Browsing Tag

Familja Ramadani i fal gjakun familjes Isa

Familja Ramadani i fal gjakun familjes Isa

KREU I BFI-SË, NË MISION PËR PAJTIMIN E FAMILJEVE Pas dy vitesh hasmëri, familja Ramadani dhe familja Isa nga Shkupi shtrinë dorën e pajtimit, pas një angazhimi të palodhur të kreut të Bashkësisë fetare Islame të Maqedonisë, Reis Ul-ulema…