Browsing Tag

Drejtuar: Qendrave Islame në shtetet perendimore

Drejtuar: Qendrave Islame në shtetet perendimore

Lënda:INFORMIM Ju informojmë se sipas Takvimit për vitin 2011, Fiter Bajrami është më 30 gusht 2011 (e martë). Po ashtu, ju bëjëmë me dije se ka marrëveshje në mes shteteve të Ballkanit dhe Republikës së Turqisë që festat fetare të jenë…