Browsing Tag

Diferenca mes City Mall-it dhe Murit të Berlinit

Diferenca mes City Mall-it dhe Murit të Berlinit

Reisi bojkoton Gruevskin Të mërkurën, më datë 3 Tetor – 2012, u bë hapja solemne e qendrës tregtare Shkupi City Moll (Skopje City Mall), në të cilën ishin mbledhur qindra mysafirë të organeve më të larta shtetërore, ndër të cilët Presidenti…