Browsing Tag

Deri te: Alsat-m TV

Deri te: Alsat-m TV

Të nderuar, Përgjigja e juaj edhe njëherë dëshmon se ju nuk jeni të gatëshëm që t`i përgjigjeni kërkesës sonë për një debat konstruktiv mes ekipit tuaj të gazetarëve dhe përfaqësuesve të BFI-së për çështjet të cilat vetë Ju i keni ngritur…