Browsing Tag

Demant ndaj reagimit të OH “El Hilal”

Demant ndaj reagimit të OH “El Hilal”

Deri tek: Mediumet e shkruara dhe elektronike  Lexuam me vëmendje reagimin e vonuar të së ashtuquajtur Shoqatë Humanitare “El-Hilal”,  mbi dokumentarin “Hilal- tradita e humanitetit”, që BFI e RM-së e shfaqi në publik me rastin e…