Browsing Tag

Deklaratë për opinion

Deklaratë për opinion

Ne liderët fetarë të kishës dhe bashkësive fetare në RM, mbajtëm takimin e rradhës të përbashkët në selinë e Bashkësisë Fetare Islame, të nisur nga nevoja për përforcimin e mëtutjeshëm të marrëdhënieve të ndërsjella si dhe gjetjes së…