Browsing Tag

BFI u vizitua nga delegacioni i BIZH

BFI u vizitua nga delegacioni i BIZH

Në selinë e Bashkësisë Fetare Islame të R.M,  Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me një delegacion nga Banka Islame për Zhvillim i përbërë nga Dr. Malik Shah, drejtor i sektorit për bursa dhe Adil Sindi, përgjegjës për…