Browsing Tag

BFI në shërbim të perspektivës së popullit

BFI në shërbim të perspektivës së popullit

Bashkësia Fetare Islame nga koha në kohë është përkujdesur për gjeneratat e reja në veçanti për ata të rinjë që studiojnë dhe të cilët kanë talent por nuk kanë kushte të mira ekonomike për të ndjekur studimet nëpër universitete. Për disa…