Browsing Tag

BFI dhe “Hilal” shpërndanë mish kurbani

BFI dhe “Hilal” shpërndanë mish kurbani

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Bashkësia Fetare Islame në bashkëpunim me organizatën humanitarë “Hilal” gjatë tre ditëve të kaluara të festës së myslimanëve Kurban Bajrami,  ka shpërndarë ndihma dhe mish kurbani për familjet e…