Browsing Tag

BFI bojkoton konferencën për bashkëpunim ndërfetar

BFI bojkoton konferencën për bashkëpunim ndërfetar

Në konferencën e organizuar nga Komisioni për Çështje Fetare në Maqedoni më 15.09.2011 në Shkup, edhe përkundër ftesës, kreu i BFIM-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ka bojkotuar konferencën në shenjë proteste për mospërfilljen e kërkesave dhe…