Browsing Tag

Bashkëpunimi mes BFI dhe Turqisë nuk do të mungoj

Bashkëpunimi mes BFI dhe Turqisë nuk do të mungoj

Në selinë e Bashkësisë Fetare Islame u realizua takim pune mes Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi dhe ambasadorit turk në Shkup, z. Gurol Sokmensuer. Takimi u bë me kërkesë të z. Sokmensuer,  me të cilën përfaqësi diplomatike BFI…