Browsing Tag

Ambasadorja Schurman në BFI

Ambasadorja Schurman në BFI

Më 26.03.2012 në selinë e BFI-së, me kërkesën e saj, u realizua një takim mes Reis-ul-Ulemasë H. Sulejman ef. Rexhepi dhe ambasadores së Holandës në Shkup, Marriet Schurman. Kreu i BFI paraqiti ‘letërnjoftimin’ e institucionit të BFI…