Browsing Tag

Ambasadori Volers me urata të sinqerta

Ambasadori Volers me urata të sinqerta

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ua uron të gjithë muslimanëve muajin e bekuar të Ramazanit me dëshira që këto ditë të agjërimit të kalojnë sa më lehtë dhe të jenë të mbushura më virtyte të mirë, ashtu siç I ka hije muslimanëve.…