Browsing Tag

Alsat-m nuk ka guxim të debatojë me BFI

Alsat-m nuk ka guxim të debatojë me BFI

Të nderuar besimtarë dhe qytetarë! BFI tani më disa ditë me rradhë iu kemi përgjigjur dhe njëkohësisht i kemi ftuar dhe vazhdojmë t’i ftojmë gazetarët e Alsat- m që të debatojm lidhur me çështjet: - Proceset gjyqësore që BFI-së kishte…