Browsing Tag

Alsat-M e mbushi kupën

Alsat-M e mbushi kupën

Bashkësia Fetare Islame në RM, me indinjatë të thellë njoftojmë popullatën muslimanë në RM dhe më gjerë, se Televizioni nacional Alsat-M, po vazhdon me sjelljet e saja jo profesionale nga sfera e gazetarisë duke u përpjekur të censurojë çdo…