Browsing Tag

Aksion i OH Hilal

Aksion i OH Hilal

Ndihmohen skamnorët në prag të Ramazanit Në vigjilje të muajit të bekuar të Ramazanit, Organizata Humanitare Hilal ndërmori aksion në të cilin u bë shpërndarja e 150 pakove humanitare të përbëra nga produkte ushqimore dhe mjete…