Browsing Tag

Aksion humanitare i OH Hilal dhe EVN

Aksion humanitare i OH Hilal dhe EVN

Për hirë të festës së Kurban Bajramit, Organizata Humanitare Hilal, e cila vepron në kuadër të Bashkësise Fetare Islame realizoi një aksion humanitar për qytetin e Shkupit me rrethinën, me ç’rast u shpërndanë artikuj ushqimore dhe mjete…