Browsing Tag

535 vjet Medrese

535 vjet Medrese

“Gjatë këtyre 535 viteve medreseja ‘Isa Beu’ ka mbrojtur vlerat kulturore dhe fetare të muslimanëve dhe i ka ushqyer ata me atë që nuk blihet dot as me flori, dituri!”, ka thënë për “Zhurnal” drejtori i saj Ibrahim Idrizi Valbona…