Browsing Tag

1400 vjet Kur’an

1400 vjet Kur’an

Përvjetori ynë i madh. Viti që lamë pas ishte një vit jubilar: 1400-vjetori i Shpalljes së Kur’anit Famëlartë. Përkujtimi i tij do të jetë i paharruar në shkrimet dhe artikujt që botuam në dymbëdhjetë muajt e kaluar në nderim të këtij…