Browsing Tag

100 Vjetori në Vlorë dhe Tiranë

100 Vjetori në Vlorë dhe Tiranë

Bashkësia Fetare Islame në krye me Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi dhe Sekretarin e Përgjithshëm h. Afrim ef. Tahiri, është bërë pjesë e aktiviteteve të zhvilluara në Vlorë dhe Tiranë në kuadër të shënimit të 100-vjetorit të…