Browsing Tag

Соопштение

Соопштение

Почитувани пријатели, со жалост ве известуваме дека денес ( петок) 29 март 2013 год. се пресели на ахирет Х. Јакуп еф. Селимовски, Директор на Секторот за Верска Просвета. Погребот на рахметлијата ќе се врши на 30 март 2013 ( Сабота) после…