Browsing Tag

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Ние верските лидери-поглавари на црквите и верските заедници во РМ, денес на заедничката тековна средба, одржана во седиштето на Исламската Верска Заедница, а водени од потребата за понатамошно зајакнување на меѓусебните односи и…