Browsing Tag

Р Е А К Ц И Ј А

Р Е А К Ц И Ј А

Исламската Верска Заедница ја изразува својата загриженост и осуда на сите настани кои имаат за цел да предизвикуваат расколи, насилие и омраза помеѓу граѓаните врз основа на етничка или верска припадност. Затоа последниот настан…

Р Е А К Ц И Ј А

До: Претседателот на Влада на РМ, г. Никола Груевски До: Министерот за Транспорт и врски, г. Миле Јанакиевски До: Градоначалникот на Град Скопје, г. Коце Трајановски До: Градоначалникот на Општина Центар, г. Владимир Тодорович Вчера со…