Browsing Tag

Р Е А Г И Р А Њ Е

Р Е А Г И Р А Њ Е

Ријасет на Исламската верска заедница на својата седницата одржана на 05. февруари 2013 год., меѓу другото, расправаше и за најновите случувања околу локацијата на Бурмали Џамија во Скопје, при што повторно оштро реагира на игнорирање на…