Browsing Tag

Реакција против клеветите на Алсат-М

Реакција против клеветите на Алсат-М

Муфтиството на ИВЗ-Скопје, ги демантира, како неосновани и невистинитите информаци, полно со клевети на ТВ Алсат-М, со наслов   ИВЗ, се спречуа екипата на Алсат-М. Вакуфот под хипотека за кредит? објавен на дата 10.02.2012 година. Уште…