Browsing Tag

Реакција на Вевчанскиот карневал

Реакција на Вевчанскиот карневал

Исламска Верска Заедница во РМ, се чувствува длабоко повредена со понижувањето на Исламската вера на Вевчанскиот карневал, како и исмејувањето на возвишениот Куран, кој е подарок од Творецот на световите, за човешвото и кој претставува…