Browsing Tag

Реагирање на ИВЗ РМ за насилието на Скопското Кале

Реагирање на ИВЗ РМ за насилието на Скопското Кале

По направеното насилство последните денови на Скопското Кале, Ријасетот на ИВЗ на РМ ја изразува својата голема болка и незадоволство што Владата на РМ и овој пат ја избра тактиката на моноетнички и моноверски проекти како продолжение на…