Browsing Tag

Рамазанска Порака од Поглаварот

Рамазанска Порака од Поглаварот

Рамазанската Порака на Поглаварот на Исламската верска заедница во РМ, Реис-улема Х. Сулејман еф. Реџепи Бисмилахи Рахмани Рахим "О верници, пропишан ви е постот како што им беше пропишан и на оние пред вас за да бидете богобојазливи" (Ал…