Browsing Tag

Причините за бојкот на светската конференција за меѓуверски и меѓукултурен дијалог 2013

Причините за бојкот на светската конференција за меѓуверски и меѓукултурен дијалог 2013

Исламска Верска Заедница на Македоинија ја информира широката јавност дека ќе ја бојкотира светската конференција за меѓуверски и меѓу културен дијалог 2013, која ќе се одржи на 10-12 мај во Скопје и Охрид , и која се организира од страна…