Browsing Tag

И з в е с т и е

И з в е с т и е

Информативните средства Почитувани електронски и печатени медиуми ве известуваме дека на 13.12.2012 ( Четврток ) во 11:00 часот во седиштето на Исламската Верска Заедница- Скопје, ќе се потпишува договор за реставрација на споменици на…