Browsing Tag

Демант

Демант

До: Дневниот весник Утрински Весник Во вашиот весник беше поместен текст под наслов " Дали Исламот е дискиминиран" од вашата новинарка Билјана Јовановска во бројот 3511, Сабота- Недела 19-20.02.2011 год. Вашата новинарка настојува со свој…