Browsing Tag

Пораката на Поглаварот на ИВЗ по повод големиот празник Фитр Бајрам 2013:

Пораката на Поглаварот на ИВЗ по повод големиот празник Фитр Бајрам 2013

“Држете се за верата ( Кур'ан) на АЛЛАХ и немојте да се разделите меѓу себе...”(Али Имран 103) Почитувани верници, браќа и сестри! Го испративме нај благородниот и нај бериќетниот месец во годината, месецот каде што нашата посветеност е…