SOLEMNITETI I HUDHJES SË GURRTHEMELIT TË XHAMISË NË FASHATIN TATESH TË STRUGËS

Të nartën mē 27.09.2022 nê organizimin e mrekullueshēm tē Myftiut tê Strugēs Mr Salim Sulejmanit dhe bashkpuntorêve tê tij u hudh Gurthemel i Xhamisê së re në fsh. Tatesh.
Prezenca e Myftinjve, drejtorëve, ulemave islam dhe besimtarëve nga Struga dhe Tateshi zbukuruan dhe madhëruan kë akt të madh fetar.
Ishte një gëzim i madhë kur ke besimtarë siç është sportisti i famshëm Z. Mirdi Limani me vëllezerit e tij, i cili ka marrë përsipër ndërtimin e plotë të xhamisë, personalitet ky që ka garuar në arenën ndërkombëtare të boksit duke arritur rezultate të mirëfillta me çka ka afirmuar kombin dhe besimin tonë në nivel ndërkombëtar.
Faleminderime Myftiut pêr organizimin e bukur, jue të gjithë të pranishmëve, në veçanti Z. Mirdi Limanit për vendoshmërinë e tijj për këtë vepër madhore për hirë të Zotit dhe shpirtit të babait të tij të ndjerë Haxhi Lutfi Limanit. Zoti ju bekoftë.

Comments are closed.