“Shporta e Ramazanit- 2014”

imageNë kuadër të aktiviteteve të shumta humanitare të ndërmarra gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, Organizata Humanitare “HILAL” e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame të RM-së, veç trë tjerash realizoi edhe projektin “Shporta e Ramazanit 2014”. Me këtë rast, për musli8manët tanë në nevojë u ndanë mbi 350 pako me produkte ushqimore dhe me mjete higjienike. Pakot u shpërndanë për skamnorët e tri muftinive të BFI-së, edhe atë në Shkup, Kumanovë dhe Tetovë. Ky aktivitet u realizua në bashkëpunim me Fondacionin ‘Sheikh Thani Bin Abdullah (RAF) nga Katari

Comments are closed.