SHMI ,,MEDRESEJA ISA BEU”PARALELJA E VAJZAVE SHKUP NË MESIN E XHEMATIT TË SHKUPIT

SHMI ,,Medreseja Isa Beu “ Paralelja e vajzave Shkup në bashkëpunim me Muftinin e Shkupit organizon ligjeratë për gjininë femërore në Xhamin e Dizhonit.
Programi filloi me një Asher nga nxënësja Isra Memedi, Udhëheqësin e bëri nxenesja Hasna Ismaili,
Praksën e bëri nxënësja Hafsa Ajrullai me temën : “Mirësitë e Ramazanit”
Fjalën e rastit e mbajti prof.hfz.Nehal Ibrahimi me temën : “Bëni mir që të shpētoni”
Fjalën përshëndetëse përfaqësuesja pran Muftinis Mubera Asani
Program u mbajt edhe në Xhamin Shutkës ,,Haxhi Azem”asher lexoi nxënësja Nejla Rushiti,praksën e bën nxënēset:Sadije Ramani me temën :Pendimi dhe Xhemile Rushiti me temēn Mbulesa,
Fjalën e rastit e mbajti Prof.Hyrijete Gajni Kadri me temën : “Lufta e Bedrit” ilahi dhe poëzi nga grupi I nxënëseve ,fjalë përshēndetëse përfaqësuesja pran Muftinis Arife Iseni ,dhe pjes të mevludit nga mualimja Arife Iseni .

Comments are closed.