SHMI “Medreseja Isa Beu” paralelja e vajzave Gostivar realizoi praksen e Ramazanit

SHMI “Medreseja Isa Beu” paralelja e vajzave Gostivar realizoi praksen e Ramazanit
Falenderojmë Allahun xh. sh. që na e mundësoj që edhe këte vit ta përjetojmë realizimin e praksës së muajit të bekuar Ramazanit bashk me nxënëset e Medresesë Isa Beu paralelja Gostivar, në krye me Profesoreshat e kësaj vatre arsimore.
Sot me datë 05.04.2022 nxënëset bashk me profesoreshat ishin në xhaminë e Lejthisë në Gostivar,xhaminë e fshatit Forinë dhe fshatit Çegran.

Comments are closed.