Seminar dyditor mbi rolin e organizatave humanitare në situata lufte

[:al]Nën organizimin e Kryqit të Kuq me seli në Zhëneve si dhe Fakultetit të Shkencave Islame të Sarajevës, në Kryeqytetin e Bosnjë dhe Hercegovinës, ka filluar Seminari ndërkombëtar, i cili brenda dy ditëve në fokus do të ketë rolin e organizatave humanitare në situata lufte. Mbi këtë temë debatojnë ekspertë të ndryshëm, nga sfera e shoqërisë civile, përfaqësues ushtarakë, profesorë e intelektualë të lëmive të ndryshme.
Bashkësia Fetare Islame e RM u përfaqësua nga Kryetari i OH HILAL, Mr. Mustafa Dauti, i deleguari i Reisul Ulemasë, H. Sulejman ef. Rexhepi.
[maxgallery id=”9933″][:]

Comments are closed.