Rikujtim – Manifestimi i Beratit

Rikujtohen të gjithë anëtarët dhe operativa e Rijasetit se jeni të ftuar sot, 17.03.2022 – e enjte, në manifestimin qendror që organizohet për hir të Natës së Beratit në xhaminë Ali Pasha në Ohër.

Comments are closed.