Rijaseti i BFI-së vizit Muftininë e Gostivarit

 

 

Sot Muftiu i Muftinisë së BFI Gostivar, Hfz. Shaqir ef. Fetai në shoqëri të Prof. Sherif ef. Deari, Hfz. Besir ef. Imeri, H. Telat ef. Sadikut qëndruan në vizitë në fshatin Pozharan të Komunës së Vrapçishtit për të parë nga afër punimet në vijim të Xhamisë historike në këtë vend. Ky delegacion u mirëprit nga Këshilli iniciativ në krye me z. Fetai JAHJAI. U bisedua rreth punëve të deritashme dhe hapave të mëtutjeshëm për përfundimin e Xhamisë së këtij fshati.

Comments are closed.