Revista Hëna e Re – Numrat prej 1 deri 148

Këtu mund të gjeni vegëzën për të shkarkuar numrat prej 1 deri 148 të Revistës Hëna e Re

Maji i 1987 është muaji në të cilin doli në dritë numri i parë i Revistës “Hëna e Re”. Bashkësia Fetare Islame e RMV me rastin e konferencës shkencore “Hëna e Re” – 35 vjet mes sfidave dhe suksesit sjell për herë të parë në formë të digjitalizuar numrat nga 1 deri në 148 të kësaj reviste, me përjashtim të numrave 91 deri 113. Të gjithë të interesuarit mund të shkarkojnë numrat e lartpërmendur në vegëzat e mëposhtme:

Për të shkarkuar numrat 1-15 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 16-30 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 31-45 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 46-60 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 61-80 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 81-90 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 114-130 klikoni këtu!

Për të shkarkuar numrat 131-148 klikoni këtu!

Comments are closed.